Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Познайомились онлайн – закохані щасливі попри різницю у зрості 60 см

Важливо

25-річна американка Брук Дастільйо познайомилася із своїм нинішнім хлопцем, гравцем у баскетбол Діланом Пейнтером через додаток Tinder. Незважаючи на різницю у зрості, обом комфортно у стосунках.

Історію молодих людей розповідає Metro.

Брук має зріст трохи більше 1,5 м, а Ділан – 2,1 м. Вони познайомилися під час навчання в університеті в додатку для знайомств Tinder, тому не помітили різницю у зрості, поки не зустрілися в реалі.

І хоча парі цілком комфортно, вони часто чули, як люди на вулиці коментували їх зріст. Навіть членів родин перед знайомством довелося попереджати, що є значна різниця у зрості. Хоча Ділан родині Брук сподобався.

@brookedostillio/TikTok

Зрештою пара вирішила документувати своє життя і викладати його в TikTok. Брук пригадує – “Я казала йому, що ми станемо зірками, а він не вірив”. Тепер вони мають десятки і сотні тисячів переглядів.

Відео їхні зазвичай жартівливі і стосуються їх різниці у зрості – Ділан не помічає свою кохану або навпаки – їй ніколи не доводиться турбуватися, що дістати із верхніх поличок. На одному із відео Брук намагається одягати штани Ділана, довжина яких їй по горло. Та й просто демонструють різницю у розмірі одягу.

Як повідомляло BitukMedia, подружжя із американського селища Міноміні-Фоллс у штаті Вісконсин Шон Реднер та Хіларі Сігель-Реднер перетворило свій дім на “Мявзей врятованих котячих статуеток”. Вони зібрали понад 13 тис. предметів із зображенням котів різного розміру і форми.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі