Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не просто бізнес: Тайсон і Холіфілд почали продавати їстівні вуха з канабісу (ВІДЕО)

Важливо

Легендарні боксери Майк Тайсон та Евандер Холіфілд оголосили про спільну роботу над лінійкою харчових продуктів з канабісу. Це дуже несподіване партнерство між колишніми чемпіонами у надважкій вазі, якщо врахувати, що Тайсон відкусив шматок вуха Холіфілда під час бою у 1997 році. 

Про це пише Forbes.

Лінійка продуктів називається Holy Ears (“Святі вушка”).  Це пряме відсилання до інциденту між ними під час захисту Холіфілдом титулу чемпіона світу в надважкій вазі 1997 року.

Їстівні вуха продаватимуться в магазинах Тайсона з продажу канабісу Tyson 2.0 в Аризоні, Іллінойсі, Неваді та Нью-Джерсі вже наприкінці цього місяця.

Carma Holdings, материнська компанія Tyson 2.0, також оголосила про випуск у 2023 році власного бренду каннабісу – Holyfield. Евандер Холіфілд відрекомендував канабіс як “ліки, яких ми дійсно потребували протягом всієї нашої кар’єри”.

Це буде не перша спроба Майка Тайсона отримати вигоду з інциденту з Холіфілдом. У березні він запустив їстівну лінію Mike Bites. На цих жувальних гумках у вигляді правого вуха відсутня верхня частина — та сама частина вуха Холіфілда, в яку Тайсон вп’явся зубами два десятиліття тому.

Фото – Twitter/@itstyson20

Нагадаємо, Тайсон став наймолодшим чемпіоном у суперважкій вазі в 1986 році. Але він не менш відомий своїм суперечливим життям поза спортом. Тайсон провів три роки у в’язниці після засудження за зґвалтування, повернувся на ринг у 1995-му після звільнення і бився з Холіфілдом у титульних боях у надважкій вазі у 1996-му та 1997 роках. Обидва бої він програв.

Легендарний боксер раніше зізнавався, що вживав наркотики, зокрема марихуану, та використовував чужу сечу, щоб проходити допінг-тести. Але в 2016 році, після того, як у Каліфорнії легалізували рекреаційну марихуану, Тайсон заснував компанію Tyson Ranch й конопляну ферму в Ель-Сегундо.

Фото – Instagram/tysonranchofficial

Тайсон зізнався, що починає свій день з косяка і хотів би покурити разом з легендарним музикантом Бобом Марлі. “Я був у його будинку на Ямайці. Він був дивовижною людиною, я хотів би з ним зустрітися”, – сказав Тайсон.

2016 року сім’я музичної легенди Боба Марлі запустила лінію конопель Marley Natural. Актор і комік Сет Роген заснував свою компанію канабісу “Кімнатна рослина” у 2019 році, а репер та чоловік Бейонсе Jay-Z створив лінію марихуани Monogram у 2020 році.

Як повідомляло раніше BitukMedia, група американських дослідників виявила, що сполуки в канабісі можуть запобігти зараженню коронавірусом, блокуючи його проникнення в клітини.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі