Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Думала, що безплідна – жінка народила 11 дітей

Важливо

Мешканка Швеції Сату Нордлінг Гонзалес вважала, що вона безплідна. Але за останні 15 років народила 11 дітей. Найменший хлопчик народився 11 листопада.

Історію жінки розповідає The Mirror.

У 21 рік у Сату перша вагітність перервалася викиднем і у неї виявили рубець на матці. Потім тривалий час не було овуляції через стрес. Однак через два роки вона все ж завагітніла і народила першу дівчинку – Ніколь. Сталося це у 2008 році. Після того у неї народилося ще 10 дітей. Усі вони від одного чоловіка – трудового емігранта, будівельника Андреса із Уругвая.

Зараз Сату 36 років. У них із Андреса шість дівчаток і п’ять хлопчиків: Ніколь, 14 років, Ванесса, 13 років, близнюки Джонатан і Даніло, 12 років, дев’ятирічна Олівія, восьмирічний Кевін, семирічна Селіна, чотирирічна Ізабель, дворічна Меланія, однорічний Бенджамін і новонароджений хлопчик, ім’я якого поки не розголошують.

Satu now has a brood of 11 with her husband Andreas
Фото: INSTAGRAM/@MYBABYDOLLS

Про народження сина Сату сповістила у своєму Instagram:

“Дитина №11 з’явилася вчора, 11 листопада о 12:55, усе пройшло добре, і він почувається дуже добре. Я просто тону у всьому цьому, і я так закохана в цього маленького хлопчика. Він ідеальний”.

Сату обрала роль домогосподарки. Її день починається о 6:30 ранку, коли вона змінює підгузки, готує сніданок на сім’ю та збирає старших дітей до школи. Потім береться за хатні клопоти.

Problems with her uterus and ovulation made Satu fear she'd never have children, now she has 11
Фото: INSTAGRAM/@MYBABYDOLLS

Коли діти повертаються додому, Сату годує їх, допомагає їм із домашньою роботою та готує вечерю. О 20:00 вона уже вкладає дітей спати. А сама йде до ліжка зазвичай опівночі. Сату каже, що витримувати такий ритм їй допомагає чітке планування і розпорядок.

“Бути матір’ю — це величезна робота і жертва. Часом відчуття втоми долає мене ще до сніданку. Але посмішки та любов дітей – найкраща нагорода за мою турботу про них. Мій організм завжди швидко відновлювався після вагітностей. Я активна з дітьми і багато рухаюся через них”, – каже Сату.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканка зі штату Юта, 56-річна Ненсі Хаук, народила доньку для свого сина та його дружини. Жінка каже, що це був чудовий і духовний досвід, який вона розділила зі своєю сім’єю. Стать малюка сурогатна мати передбачила з перших тижнів вагітності.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі