Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Медсестра виконала останнє бажання вмираючої пацієнтки, і це змінило її життя

Важливо

49-річна медсестра лікарні в американському місті Гаррісберг (Пенсильванія) усиновила і виростила дитину вмираючої від раку пацієнтки. Тріша Сімен виконала останнє бажання жінки і подарувала її маленькому синові сім’ю, яку завжди бажала для нього його покійна мати.

Про це розповідає видання People.

Тріша Сіман познайомилася зі смертельно хворою пацієнткою Тріш Сомерс у 2014 році. Життя 45-річної матері-одиначки оберталося навколо її 8-річного сина Веслі. Вона розуміла, що після її смерті дитина залишиться без батьків і попросила медсестру виконати її останнє бажання. “Я хочу, щоб ви подбали про мого сина, коли я помру”, – сказала вона. На момент доленосної розмови жінки були знайомі тільки три тижні.

За словами медсестри, вона та її чоловік швидко зрозуміли, що мають допомогти хворій, і забрали її з сином у свій дім. За кілька місяців пацієнтка померла, а хлопчик став п’ятою дитиною Сіман.

Тріш Сомерс з сином Веслі. Фото – TADPOLE PHOTOGRAPHY

Веслі офіційно всиновили у 2020 році. Зараз йому 16 років, він навчається в школі і нещодавно отримав водійські права. Підліток стверджує, що не може дібрати слів, щоб описати, наскільки йому пощастило стати частиною нової родини. “Я назавжди вдячний їм за рішення взяти нас до себе”, – сказав він.

Заразі Веслі, який після смерті матері важко долав своє горе, живе життям, якого Тріш Сомерс відчайдушно хотіла для свого сина перед смертю.

Тріша Сіман і Веслі. Фото – TRICIA SEAMAN

Як повідомляло раніше BitukMedia, американець Стівен Бергер і Енні Макдональд із канадської Оттави познайомилися 1981-го. Невдовзі у дівчини діагностували лімфому. Казали, що вона може не прожити трьох років. Але пара зараз має чотирьох дітей і об’їздила 95 країн.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі