Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поні ім’я Памукель – велика зірка, тому що він такий маленький (ВІДЕО)

Важливо

Заввишки 50 см цей німецький поні, можливо, найменший у світі. Його ім’я Памукель. Власниця поні сподівається, що вже невдовзі її тварина потрапить до Книги рекордів Гіннесса. А поки Памукель…трохи недоріс.

Про це розповідає GMX.

Памукель породи шетлендський поні живе у своєї господині в німецькому місті Бреккерфельд понад два роки.

Коли він потрапив Карола Відеманн, його зріст становив 46- 47 сантиметрів. Відтоді поні майже не ріс. “Таке трапляється і в людей, коли народжуються діти мініатюрної комплекції. Саме це сталося з моїм поні. Примхи природи», – розповіла Відеманн.

З таким малим зростом важить Памукель теж небагато –  лише 35 кілограмів. За даними британського Клубу шетлендських поні, маленькі представники цієї породи мають важити близько 120 кілограмів. Отже, Памукель вочевидь не доріс.

У вільний від своїх повсякденних справ час Памукель відвідує дитячі садки та будинки для людей похилого віку. Бо він – терапевтичний кінь.

Чи стане він рекордсменом, поки що неясно. Спочатку потрібно дочекатись, поки поні виповниться 4. А це ще близько року. Тоді він вважатиметься досить дорослим, щоб фахівці могли зробити точні заміри та включити його до Книги Гіннеса.

Сьогодні найменшим вважається поні Бомбель з Польщі. Його зріст 56 сантиметрів та 7 міліметрів.

Як повідомляло раніше BitukMedia, улюбленець чоловіка зі штату Мічиган удостоєний титулу Книги рекордів Гіннеса як найвищий живий домашній кіт. Інший вихованець – володар найдовшого хвоста. Ці тварини – родичі котів-рекордсменів, що трагічно загинули у пожежі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі