Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мем про жінку і кота продадуть на аукціоні задля допомоги українським дітям

Важливо

Мем “Жінка кричить на кота” продадуть 18 листопада як NFT – різновид криптовалюти. 25% від отриманої суми піде на допомогу українським дітям. Торги ініціював благодійний фонд Unchain.Fund, який об’єднав криптотрейдерів із усього світу для допомоги Україні.

Про намір виставити мем на продаж Unchain.Fund повідомив у Instagram.

NFT – різновид криптовалюти, у який конвертують цифрові зображення, відео та іншу інформацію із мережі задля продажу. Наприклад, агентство Zlodei (BADS) нещодавно продало таким чином мем “Coffin Dance” із темношкірими трунарями, які танцюють із труною на плечах.  $250 тис. тоді передали у фонд “Повернись живим”.

Zlodei (BADS) уже висловили готовність проводити аукціон. Згоду дали і власники аукціону – телеведуча Тейлор Армстронг (та сама жінка із мему) та сім’я власників  кота Смаджа.

Аукціон відбудеться 18 листопада на платформі Foundation.app marketplace о 13-й за північноамериканським східним часом (EST) – за ним живуть, наприклад, штати Вашингтон, Нью-Йорк та Філадельфія.

75% отриманих коштів розділять між собою власники мема та організатори аукціону. 25% отримають українські діти.

Мем “Жінка кричить на кота” (Woman Yelling at a Cat) – це колаж двох зображень. Одне – розпачлива Армстронг на кадрі із шоу “Справжні домогосподарки з Беверлі-Хіллз”, друге – збентежений кіт Смадж, перед яким стоїть тарілка із овочами. Мем став популярним 2018 року. Кіт зазвичай передражнює жінку.

Як повідомляло BitukMedia, унікальний рожевий діамант Williamson Pink Star вагою 11.15 каратів продали на аукціоні Sotheby’s у Гонконгу за $57,7 млн – майже удвічі дорожче, ніж планували. Ціна зросла через те, що камінь схожий на весільний подарунок покійної Єлизавети ІІ, і його видобули із тієї ж шахти, кажуть експерти.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі