Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

226 кг лосося – як приготувати найбільший суші-рол у світі (ВІДЕО)

Важливо

Американські кухарі-блогери із TikTok Нік ДіДжованні та Лінн Девіс приготували найбільший у світі суші-рол. На нього пішли майже тонна рису і тисячі листів норі.

Відео опублікувала на YouTube офіційна сторінка Книги рекордів Гіннеса.

907 кг рису, 226 кг лосося та стільки ж огірків, тисячі листів норі та мільйони насіння кунжуту. Все це використали ДіДжованні та Девіс для встановлення світового рекорду. Величезний рол має діаметр понад 2 м. Кількості продуктів вистачило б на 45 тис. звичайних суші-ролів.

На відео видно, що для виготовлення рола, команда залучила цілу групу помічників, які поливали рис оцтом і утрамбовували його у величезну форму.

У цій історії цікаво ще й те, що Лінн Девіс – колишня інженерка Массачусетського технологічного інституту, яка після виходу на пенсію зайнялася кулінарним блогерством.

У процесі пара також побила рекорд на найшвидше філеювання риби вагою в 4,5 кг. Вони впоралися за 1 хвилину та 0,29 секунди, – і перевершили рекорд відомого шеф-кухаря Гордона Рамзі.

Величезний рол потім віддали у притулок для безхатьків у Бостоні.

Як раніше повідомляло BitukMedia, aтлет із американського Лос-Анджелеса Зайон Кларк, який народився без двох ніг, нещодавно встановив два світові рекорди Гіннеса. Один – зі стрибків на тумбу і другий – із “діамантового” віджимання від підлоги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі