Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Disney вперше випустила мультфільм про плюс-сайз-дівчину (ВІДЕО)

Важливо

Американська студія Disney вперше у своїй 85-річній історії зняла мультфільм з головною героїнею плюс-сайз. Більше того, ця дівчина – балерина. Йдеться про короткометражку Reflect (“Відображення”).  До цього зайва вага була лише у негативних персонажів чи статистів

Про це повідомляє Daily Mail.

За сюжетом анімаційної стрічки повна балерина Б’янка “бореться з власним відображенням, долаючи сумніви та страх, використовуючи свою внутрішню силу, грацію та міць”.

Як повідомляють авториі, мультфільм розкриває серйозну психологічну тему – синдром дисморфофобії. Це розлад, при якому людина не приймає свою зовнішність, надто стурбована тим, як вона виглядає, і робить все (як правило, хірургічні втручання) для виправлення надуманих недоліків. Таким чином творці анімаційного проєкту хотіли ще раз наголосити на різноманітності краси і подарувати більше впевненості в собі тим дітям, які себе соромляться.

Багато глядачів вже відзначили, що такого мультика їм не вистачало у дитинстві.

Відомо, що мультфільм режисера Хілларі Бредфілд вже доступний для перегляду на платформі Disney+. “Відображення” вийшло у рамках проекту Short Circuit – серії експериментальних короткометражок Disney.

У липні з’явилася інформація, що Disney зніме кіноадаптацію мультфільму “Ліло і Стіч”. Режисером проєкту виступить Дін Флейшер-Кемп, творець мультфільму “Марсель, черепашка в черевиках”. Він став одним з найпопулярніших короткометражних анімаційних картин студії і зібрав у прокаті більше мільйона доларів.

Як повідомляло раніше BitukMedia, британка Ребекка Дей заполонила свій будинок речами із зображеннями персонажів мультфільмів. Любов до мультяшок вже обійшлась їй в 4 тис. фунтів стерлінгів, але зупинятись жінка не збирається. Пристрасне колекціонування почалось після візиту до Діснейленда.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі