Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Акторка Кіра Найтлі озвучить книжку про війну, написану українською дівчинкою

Важливо

Англійська акторка, володарка Оскара Кіра Найтлі озвучить аудіокнигу за опублікованим щоденником 12-річної українки Єви Скалецької. Його видало лондонське видавництво Bloomsbury під назвою “Ти не знаєш, що таке війна” (You Don’t Know What War Is).

Про це повідомляє The Bookseller.

Книга вийшла друком 25 жовтня. Задовго до виходу книжка уже здійняла фурор у Британії, про неї багато говорили та писали, проводили заходи про історію у ній у всьому Сполученому Королівстві.

Yeva Skalietska
Єва Скалецька. Фото: https://www.thebookseller.com/

Щоденник Єви порівнюють зі щоденником Анни Франк, дівчинки-єврейки, яка описала своє життя у нацистській Німеччині.

“Книжка справила на мене величезний вплив. Це неймовірно важлива історія, яка є водночас сильною та глибоко зворушливою. Я вважаю за честь бути частиною цієї публікації, розповідаючи надзвичайну історію Єви про натхнення та хоробрість”, – каже Найтлі.

“Для Єви дуже важливо, що Кіра вирішила працювати над цією важливою книгою, і завдяки своєму підходу Кіра робить щось дійсно особливе. Вона віддає належне невинному, молодому, але мудрому не по роках тону Єви. Образ, який створює Кіра є ідеально чутливим, інтимним і, зрештою, надзвичайно переконливим”, – сказав аудіоменеджер Том Скіпп.

Як повідомляло BitukMedia, цього року в Україні планують завершити “брендбук” ЗСУ – там візуалізують брендування навіть найдрібніших предметів, якими послуговуються українські солдати. Тому що образ переможних ЗСУ тримається ще й на естетичній складовій їх символіки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі