Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка придбала розкішний будинок за гроші своїх «рабів»

Важливо

Від коштовностей до шуб, кав’яру із з золотим напиленням і до антикварних тронів, гламурний спосіб життя цієї жінки оплачується чоловіками, яких вона навіть не зустрічала. Фінансова домінатрікс створила платформи для інвестицій в її велич, а тепер вкладає подаровані її шанувальниками гроші. Каже, що заробляє щонайменше 5 тис. доларів в день на своїх “грошових рабах”, а вони натомість … не отримують нічого.

Про життя в розкоші розповідає The Sun.

Мережа знає її під ніком Diamond Diva Princess. Вона – фінансова домінатрікс американського міста Лос-Анджелес, штат Каліфорнія.

Поціновувачка розкоші, за її словами, вважає себе уособленням божественного жіночого початку, якому поклоняються чоловіки. Вона стверджує, що жінки можуть підвищити свій статус, прийнявши свою вроджену жіночу силу. “Фемінізм – це те, що тобі подобається. Ти маєш бути щирою з собою і бути справжньою. Я в буквальному розумінні є і винагороджую себе за те, хто я є”, – розповіла жінка.

За 20 років у Діви назбиралось вже понад сім тисяч “грошових рабів”. Вона спілкується з шанувальниками та дозволяє їм спонсорувати її покупки та вкладення. Наприклад, за хвилину телефонної розмови Діва бере 50 доларів, а за трихвилинне відео, на якому вона витрачає переказані їй гроші, – 500 доларів.

Нещодавно Diamond Diva Princess придбала розкішний будинок. Вона також створила власні платформи для інвестицій, в які охоче вкладають гроші її шанувальники. “Я назвала це „Клуб мільйонерів”, тут чоловіки інвестують у мою велич. Вони — мої спонсори, які витрачають усі свої активи, щоб зробити внесок у мої інвестиції”, — каже домінатрікс.

Жінка пояснила, що має постійних спонсорів, яким вона дає прізвиська, а є й ті, хто разово сплачують покупки з її списку бажань. Один давній клієнт, якого Даймонд називає “Сумочка зомбі”, пообіцяв подарувати їй 250 тис. доларів. Чоловік вже виконав свій план на половину. Вона також була музою для чоловіка, який працює на телебаченні та в кіно. Hypnoboy, як його називає Даймонд, зараз працює на зйомках популярного телешоу і вже віддав їй 25 тис. доларів зі свого заробітку.

За словами Diamond Diva Princess, їй з дитинства хотілося бути схожою на зірок золотого віку Голлівуду – Жа Жа Габор, Мей Вест, Мерілін Монро. Коли дівчина виросла, вона стала моделлю, яка знімається у стилі 1950-60-х років. 2002 року в неї з’явився онлайн фан-клуб. Незабаром один з шанувальників написав їй про свій фетиш: йому хотілося стати “грошовим рабом” та обсипати її подарунками, а вона мала б його ігнорувати. “Він пояснив мені, що якщо грошовий раб отримає щось від мене, це зіпсує всю динаміку, згадує жінка для видання NewsWeek. – Наступного дня я вперше зіграла роль фінансової пані та швидко отримала перший підношення. Хтось просто надіслав мені 100 доларів».

За 20 років у Diamond Diva Princess накопичилося понад сім тисяч платоспроможних БДСМ-клієнтів. Їх ще називають paypigs. Це покірні учасники фінансового панування, які забезпечує іншу людину грошима. У цьому випадку – Діву.

За її словами, вона ніколи не зустрічалася з ними особисто і ніколи не розмовляє з ними на сексуальні теми. Єдина винагорода, яку вони отримують від своєї пані – фотознімки її шопінгу.

Наскільки їй відомо, більшість її клієнтів — заможні чоловіки віком від 40 до 60 років. Найбільший подарунок в її кар’єрі зробив клієнт на прізвисько Gift Puppet. Лише за один день він витратив на неї 30 тисяч доларів. Інший клієнт за кілька днів переказав їй 10 тисяч доларів, які отримав у спадок. Оскільки після цього у нього не лишилося грошей, їм довелося припинити спілкування.

“Фінансове домінування — це фетиш обміну владою. За своєю суттю findom – це розвиток поклоніння музам і богиням, обожнювання недосяжної жінки. Це веде свій початок з часів лицарства та придворних традицій”, – розповіла домінатрікс. “Спрямовуючи божественну вічну жіночність, я представляю архетип особистості, яка, служачи мені, підносить своє буття”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, Сьодзі Морімото має роботу, яку дехто вважав би мрією: йому платять майже ні за що. 38-річний житель Токіо – компаньон за гроші. Клієнт може забронювати собі Сьодзі за 10 000 ієн ($71).

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі