П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Я все життя чекала цього моменту” – донька знайшла батька через 20 років пошуків

Важливо

У Великій Британії жінка возз’єдналася з батьком після 20 років пошуків. Адрієнна Тайлер у 13 років дізналася, що її виховує вітчим і не зупинилась, поки не знайшла свого біологічного батька. Чоловік навіть не здогадувався про існування доньки.

Про це пише Metro.

“Я так хвилювалась — як можна просто подзвонити комусь і запитати: “Ти мій тато?”, — згадує 33-річна Адрієнна Тайлер. Жінка шукала батька два десятки років. Вона навіть використовувала ДНК-тести, але все було марно. Аж поки сестра її чоловіка не порадила їй фейсбук-спільноту з пошуку родичів.

Тайлер зв’язалася з Сюзанною, менеджеркою групи. І та склала для неї родинне дерево з понад 400 осіб. “Ця чудова жінка допомогла мені скласти сімейне дерево, а після проведення ще одного тесту ДНК ми знайшли мою тітку”, – згадує жінка.

Після того як Адрієнна зателефонувала родичці, та зв’язала її з батьком, 53-річним офіцером поліції Джозефом Френком. Батько та дочка домовилися про зустріч. Ошелешений Френк зізнався, що навіть не підозрював про існування доньки. Він пояснив, що у 1980-х роках він мав роман з її матір’ю, але вони розбіглись. За словами офіцера, він навіть не підозрював, що колишня кохана була при надії.

Батько і донька швидко порозумілися. Френк був радий познайомитися не тільки з дочкою, але й з двома онуками. Чоловік зізнався, що пережив важкий розрив, і поява дочки допомогла йому відновитись. “Тепер я відчуваю, що нарешті можу заспокоїтися і не запитувати, чому я не потрібна своєму батькові. Адже насправді він весь цей час навіть не знав про моє існування”, – розповіла Адрієнна Тайлер. 

Адрієнна додала: “До нашої зустрічі він надіслав мені кілька фотографій, але тільки коли ти стоїш поруч з кимось, розумієш, наскільки ви схожі”.

“Якщо подумати, я все життя чекала цього моменту”, – каже жінка.

Провівши час у спілкуванні, сім’ї сподіваються назавжди залишитися в житті одна одної та вже планують провести разом День подяки.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у ПАР дев’ятирічний хлопчик упіймав на вудку 146-кілограмову бронзову акулу. Справився без допомоги дорослих, але за підтримки батька, від якого й успадкував любов до рибної ловлі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі