П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Запросіть мене на побачення – хлопець знайшов незвичайний спосіб розрекламувати себе

Важливо

23-річний  Ед Чепмен з Лідсу знайшов незвичайний спосіб познайомитись з дівчиною. Британець, який, за його словами, жодного разу не бував на побаченні, розмістив своє фото на рекламному білборді. Хід виявився вдалим.

Про це розповідає британський Metro.

Чоловік багато разів намагався познайомитись з дівчатами традиційними способами. Він ходив у бари та реєструвався на сайтах знайомств. Однак все було марно. І от Ед зважився на незвичайний і водночас дуже помітний спосіб заявити про себе. Британець розмістив на білборді свою фотографію та адресу електронної пошти з проханням запросити його на побачення. Оголошення провисіло тиждень і мало очікуваний ефект.

За словами Чепмена, йому вже написали жінки віком від 18 до 48 років. З деякими з них він планує піти на побачення. “Є чотири жінки, з якими я розмовляв, і всі вони хочуть піти зі мною на побачення. Я з нетерпінням чекаю на можливість організувати ці зустрічі”, — каже він. Чепмен зізнався, що ідеальне побачення для нього – гра у міні-гольф із випивкою.

Британець додав, що прагне тривалих стосунків і мріє про справжнє кохання. Тепер в нього з’явився шанс на те, що його “особисте життя не буде вічною катастрофою”.

Сім’я Чепмена дізналася про рекламний щит від чужих людей вже після його появи і була здивована. Але зрештою близькі підтримали оригінальну ідею і побажали Еду удачі у пошуках єдиної і неповторної. “Вони подумали, що це смішно, але вони щасливі, що я намагаюся когось знайти, навіть якщо це досить нетривіальний спосіб”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі