Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нігті пам’яті – рекордсменка має безліч клопоту зі своєю “красою” (відео)

Важливо

Американка зі штату Міннесота за 24 роки відростила 13-метрові нігті. З огляду на побутові труднощі, з якими стикається володарка рекорду Гіннеса, їй не позаздриш. Рішення не стригти нігті – наслідок сімейної трагедії.

Про унікальну жінку розповідає Daily Mail.

Руки жінки не можуть не вражати. Якщо скласти довжину всіх її нігтів, вона виявиться більшою, ніж довжина жовтого шкільного автобуса – 1,306.58 сантиметрів. 

64-річна Діана Армстронг почала відрощувати нігті у 1997 році. Того року в її сім’ї сталась жахлива трагедія — її 16-річна дочка Латіша померла від нападу астми.

“Ось тільки напередодні ввечері вона, як завжди, робила мені манікюр – я це могла довірити тільки їй, ми сміялись та веселились, – згадує Діана. — А наступного дня вона просто не прокинулася”.

Жінка розуміла, що має жити далі заради решти дітей. Але не могла вибратись з депресії. Щоразу, коли вона дивилася на свої руки, згадувала дочку. І тоді Діана заприсяглась ніколи в житті не стригти більше нігті.

Згодом рекордсменка взагалі звільнилась з роботи, аби повністю зосередитись на відрощуванні нігтів. Це, крім популярності, завдало їй чимало проблем. Наприклад, Армстронг довелося відмовитися від керування автомобілем – нігті елементарно не поміщаються в салон. Їй важко застібати та розстібати блискавки, а в громадському туалеті вона може зайти лише у найширшу кабінку.

“Я відкриваю холодильник ногами. Ногами можу підняти те, що впало на підлогу. Їм, затиснувши прибори між пальцями, з гаджетами працюю стілусом, його тримаю так само”, – розповідає про свої поневіряння рекордсменка.

Діана Армстронг живе із сім’єю доньки, бо самостійно обслужити себе не може. Рідні допомагають жінці доглядати за нігтями – хоча манікюр вона робить раз на 4-5 років. Тільки на те, щоб їх пофарбувати, йде 15-20 пляшок лаку і по 4-5 годин на один ніготь. Іноді їй все ж доводиться підпилювати кінчики нігтів, і для цього потрібна допомога …столяра. 

“Думаю, дочка пишалася б мною, бо вона остання, хто робив мені манікюр. Ось про кого я думаю, коли відрощую нігті. Про мою дівчинку”, — пояснила Армстронг. 

Рекорд Діани Армстронг на 573 см більше за попередній, який теж належав американці, Айанні Вільямс. Щоправда, Айанні зрештою це все набридло і вона зістригла свою рекордну “красу”.

А от Діана, попри всі незручності, не згодна попрощатись з нігтями, навіть “якщо їй за це заплатять”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, улюбленець чоловіка зі штату Мічиган удостоєний титулу Книги рекордів Гіннеса як найвищий живий домашній кіт. Інший вихованець – володар найдовшого хвоста. Ці тварини – родичі котів-рекордсменів, що трагічно загинули у пожежі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі