Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Покемони задорого – фанатка зібралася продавати свою величезну колекцію

Важливо

Жінка з графства Хартфордшир, Велика Британія, зібралася продати найбільшу у світі колекцію предметів з покемонами. Понад 20 тисяч речей виставлять на аукціон єдиним лотомАукціоністи говорять про “фантастичну інвестиційну можливість”.

Про це розповідає BBC.

Фанатка покемонів збирала тематичні предмети протягом 25 років. Її величезна колекція складається з відеоігор, коміксів, фільмів, плакатів, іграшок, колекційних фігурок та карток, книг і навіть туалетного паперу. Всі ці були куплені у Великій Британії, США, Франції та Японії. Колекціонерка повідомила, що вирішила продати речі “з фінансових міркувань”. Хоча кілька дорогих серцю дрібничок вона таки залишить собі.

Колекцію з понад 20 тисяч предметів продадуть з молотка ​​єдиним лотом на аукціоні компанії Hansons у графстві Дербішир. Співробітники аукціонного дому оцінили колекцію у 300 тисяч фунтів стерлінгів (понад 12 млн гривень).

Керівник відділу іграшок у Hansons Девід Вілсон-Тернер повідомив, що за останні шість років предмети з покемонами різко подорожчали. Їх купують заможні молоді люди 20-30 років, які у дитинстві захоплювались покемонами, тому і ціни різко зросли. “Це фантастична можливість раз у житті стати власником найбільшої колекції речей з покемонами, яка будь-коли з’являлася на ринку”, – додає він. “Це фантастична інвестиційна можливість для багатого колекціонера покемонів або будь-якого розумного інвестора”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, британка Ребекка Дей заполонила свій будинок речами із зображеннями персонажів мультфільмів. Любов до мультяшок вже обійшлась їй в 4 тис фунтів стерлінгів, але зупинятись жінка не збирається. Пристрасне колекціонування почалось після візиту до Діснейленду. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі