Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Особливості почуття гумору – жінка придбала своєму чоловіку труну в якості покарання

Важливо

Жителька Шотландії Маргарет Стейблз розмістила оголошення про те, що віддає труну. Вона підготувала її для свого чоловіка, а “той все ніяк не помре”. Поштовхом для недоречної покупки стало бажання покарати чоловіка.

Про це повідомляє Daily Record.

“Подарую новеньку труну. Купила її для свого чоловіка, але він прожив довше, ніж я сподівалась. Більше не бачу в ній потреби – тільки будинок захаращує”. От таке оголошення разом з фотографією Маргарет Стейблз опублікувала на Facebook Marketplace. Жінка уточнила, що подушку, яка лежала всередині труни, вона не віддає. ЇЇ вподобав хазяйський собака.

Оголошення не було розіграшем, з’ясували місцеві журналісти. Маргарет Стейблз придбала труну як злий жарт. Жінка пояснила, що замовила труну через інтернет, щоб провчити чоловіка. То було на карантині. На вечірці в саду у друзів благовірний дозволив собі хильнути зайвого і цим страшенно її роздратував. Тоді жінці й прийшла “кумедна” ідея придбати йому труну. Справедливості заради Маргарет визнає, що на тій вечірці теж не була тверезою.

Користувачі сервісу оголошень не пройшли повз такої незвичайної пропозиції. Реакція була бурхливою. Хтось і собі захотів забрати труну для чоловіка. Знайшовся й жартівник, який волів подарувати труну свекрусі.

Як повідомляло раніше BitukMedia, вже близько року 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі