П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

389 на чотирьох – сестри-довгожительки встановили рекорд

Важливо

Чотири рідні сестри з США потрапили до Книги рекордів Гіннеса. Загальний вік їхнього життя становить 389 років. І хоча літні родички давно не бачились, кажуть, рекорд варто відсвяткувати.

Про це повідомляє UPI.

Наймолодшій з сестер, Джуел Джонсон Бек, тільки 93. Найстаршій, Арловін Джонсон Оверскі, – вже 101. Середнім сестрам – 99 і 96 років.

22 серпня представник Книги рекордів Гіннеса підтвердив їхній спільний рекорд –  389 років і 197 днів життя на всіх чотирьох.

Четвірка сестер родом з Вісконсіна відібрала рекорд в родини Гобл. Загальний вік якої – двох братів і двох сестер – на початок цього року перевищував 383 роки. 

Арловін, Марсен, Доріс і Джуел подобається, коли люди згадують, що вони чотири сестри-співачки – “Квартет Джонсон”.

Сестри Джонсон в дитинстві. Фото – Madison Daily Leader.

Життя в різних частинах США ніколи не розлучало сестер протягом останніх восьми десятиліть. Вони збиралися щоліта і тепер підтримують зв’язок телефоном.

“Ми любили співати разом, але тепер я співаю I Love You Truly сестрам тільки по телефону. Ми не були всі разом вже кілька років”, – прокоментувала нагороду третя сестра, Доріс Джонсон Годінер.

Її донька додає: “Вони дуже різні люди, але між ними міцний сестринський зв’язок”.

Якби мали можливість дати пораду юним собі, сказали б: “Будьте позитивні та щасливі,любіть свою сім’ю. Сім’я – це найважливіше. Не потрапляйте в халепу. Здобувайте освіту та самовдосконалюйтесь!”, зазначено на порталі Книги рекордів.

Коли родичок запитали, що спонукало їх подати заявку на визнання Книги рекордів Гіннеса, Годінер відповіла: “Ми все ще живі, і це варто святкувати”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 69-річна австралійка Джилл Крейвен поборола свій страх перебувати під водою, який переслідував її все життя, і навчилася плавати. На це її надихнуло заняття 5-річних дітей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі