Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український оператор Нікіта Кузьменко отримав нагороду MTV

Важливо

Український оператор Нікіта Кузьменко отримав нагороду MTV VMA 2022 в номінації “Найкраща операторська робота”. Перемогу йому приніс кліп Гаррі Стайлса As It Was. Ролик також визнаний “Найкращим поп відео”.

Про це повідомляє НВ.

28 серпня у місті Ньюарк (США) пройшла церемонія нагородження щорічної музичної премії від телеканалу MTV – Vіdeo Music Awards 2022.

Загалом кліп британця Гаррі Стайлса As It Was претендував на нагороди у п’яти номінаціях — “Відео року”, “Найкраща режисерська робота”, “Найкраще поп відео”, “Найкраща операторська робота” та “Найкраща хореографія”. А виборов – дві.

Оператор Нікіта Кузьменко працює в команді української кліпмейкерки Тані Муіньо. Вона відома своїми работами для багатьох світових та українських музикантів.

На цьогорічному MTV VMA кліпи, які зрежисувала Таня Муіньо, претендували на дев’ять номінацій.

Кліп на хіт Гаррі Стайлса As It Was вийшов 1 квітня 2022 року. У ньому також використані малюнки української художниці Маши Реви.

Зйомки кліпу стартували 23 лютого. Вторгнення російських загарбників в Україну сталося на другий день робочого процесу. Але Таня та її команда продовжили працювати над кліпом.

«Це був другий день зйомок і саме в той день в Україні все почалося. Таня була неймовірною, і Нікіта теж. Вони захотіли продовжити зйомки, і я повинен щиро подякувати їм за те, що вони такі сильні. Та за любов, яку вони вклали в це відео. Я бажаю їм всьо найкращого та всім хто в Україні», – прокоментував співак Гаррі Стайлз.

Як повідомляло раніше BitukMedia, гурт Gogol Bordello зняв кліп на пісню Take Only What You Can Carry. У ньому знялася фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька. Слова написав Сергій Жадан.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі