П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

SpaceX + Mattel: компанії розроблятимуть іграшки про космос

Важливо

Компанія Mattel Inc. оголосила про те, що уклала багаторічну угоду зі SpaceX, яка передбачає створення та продаж продуктів, які надихають дітей та колекціонерів на дослідження космосу.

«Ми пишаємося нашою здатністю створювати продукти та досвід, які вшановують культурні моменти та надихають людство», — сказав Нік Караманос, старший віце-президент з розважального партнерства в Mattel.

Mattel почне випускати іграшки, натхненні SpaceX, під своїм брендом Matchbox у 2023 році. Водночас на платформі на Mattel Creations почнуть дебютувати предмети колекціонування, натхненні астрономією.

«Оскільки освоєння космосу розвивається швидше, ніж будь-коли, ми дуже раді працювати зі SpaceX і допомагати кожній дитині створювати безмежні ігрові схеми для дослідника космосу». У SpaceX ми віримо, що майбутнє, в якому людство знаходиться серед зірок фундаментально більш захоплююче, ніж той, у якому ми не брали участь», — зазначив  Браян Б’єлде, віце-президент SpaceX.

Нагадаємо, як раніше повідомляло BitukMedia  Компанія Ілона Маска SpaceX запустила у космос свою першу цивільну місію Inspiration4 — на орбіту одразу

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі