Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Пробач, моє кохання”: прапороносець збірної Італії загубив обручку на відкритті Олімпіади

Важливо

Італійський стрибун у висоту та олімпійський чемпіон Джанмарко Тамбері у своєму Instagram попросив вибачення в дружини К’яри Бонтемпі. Він дуже шкодує, що загубив обручку під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі – випадково впустив її у річку Сену.

Про це розповідає BBC.

Цьогоріч вперше в історії церемонію відкриття Олімпійських Ігор провели не на стадіоні, а в самому центрі міста: замість традиційного параду олімпійці пропливли на човнах по річці Сена.

Джанмарко Тамбері виступав як один з прапороносців збірної Італії. І саме тоді він загубив свою обручку, впустивши її в річку. Варто згадати, що в день урочистого відкриття Олімпіади дощило.

“Пробач, моє кохання, мені дуже шкода. Чи то було надто мокро, чи надто багато кілограмів було втрачено за останні кілька місяців, чи нас охопило дуже велике піднесення від того, що відбувається. Ймовірно, вплинули всі три чинники, але факт залишається фактом: раптом я побачив, як моя обручка летить вниз… Я проводжав її поглядом, поки не побачив, як вона підстрибнула на човні. Проблиск надії… Але, на жаль, вона відскочила не в той бік напрямку, і, обернувшись у повітрі понад тисячу разів, впала у воду, наче це було єдине місце, де вона забажала опинитися”, — написав Тамбері.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

“Але якщо це справді мало статися, я не міг уявити для цього місця краще. Обручка назавжди залишиться в руслі річки в місті кохання – Парижі. Вона полетіла туди, поки я намагався тримати італійський триколор якомога вище під час церемонії відкриття найважливішої спортивної події у світі”, — додав чемпіон.

Тепер спортсмен навіть має власний мем. Тамбері запропонував дружині кинути в Сену і її обручку, аби потім знов зіграти весілля і поновити обітниці. Пара взяла шлюб 2022 року.

Всі фото – GIANMARCOTAMBRERI / INSTAGRAM

Раніше легкоатлет потрапив на обкладинки газет після Токійських ігор 2020 року, коли розділив золоту медаль у стрибках у висоту з катарцем Мутазом Есою Баршімом. Тоді обидва спортсмени взяли висоту 2,37 см.

Також Джанмарко відомий своїм фірмовим стилем – бородою лише на одній частині обличчя.

Як розповідало раніше BitukMedia, санітарні працівники перерили 20 тонн сміття заради чужої обручки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі