Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Британський “Макдоналдс” прибрав посмішку з Happy Meal. Чому?

Важливо

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s у Великій Британії офіційно, але тимчасово прибрала фірмову посмішку з упаковок дитячих наборів “Хепі Міл”. Назву дитячого комбо теж скоротили, прибравши слово Happy (“щасливий”) – тепер це просто Meal (“їжа”).

Про це повідомляє видання TMZ.

Компанія змінила дизайн дитячого набору на знак солідарності з Тижнем поінформованості про ментальне здоров’я, що проходить в країні з 13 до 19 травня.

Редизайн натхненний недавнім дослідженням, за яким 48% британських дітей відчувають, що вони мають бути щасливими завжди — навіть якщо насправді не відчувають таких емоцій. Оточуючі вимагають від них бути радісними та щасливими.

Тимчасові зміни торкнулися понад тисячі ресторанів по всій країні. У деяких із них також є набір наклейок, аби кожна дитина могла самостійно вибрати, який обід у нього буде: “сумний”, “збентежений” чи “тривожний”.

“Ми знаємо, як важливо відкрито говорити про психічне здоров’я в сім’ях, і сподіваємося, що наша акція допоможе розпочати корисні розмови про емоції та благополуччя дітей”, — сказала Луїза Пейдж, керівник відділу зв’язків зі споживачами британського “Макдоналдсу”.

https://www.youtube.com/watch?v=X5x14gOJAPk

Як розповідало раніше BitukMedia, житель американського штату Західна Вірджинія Зен Вайт відзначив 100-річний ювілей. Протягом 36 років довгожитель та його друзі щоранку снідали у ресторані “Макдоналдс”, не пропускаючи майже жодного дня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі