Субота, 18 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рекордсменка три доби невпинно фарбувала жінкам нігті

Важливо

19-річна Ліша Дахор із Нігерії подала заявку на встановлення рекорду Гіннеса – вона безперервно фарбувала жінкам нігті протягом 72 годин. За цей час дівчина вкрила лаком 4 тис. нігтів. Так хоче підтримати юних матерів, які виховують дітей без батька, як і вона.

Про це повідомляє ВВС.

Відповідно до вимог, які висунула Книга рекордів Гіннеса, Ліша повинна була фарбувати 60 нігтів за годину. Для цього дівчина використовувала лак блакитного, рожевого та фіолетового кольорів.

Ліша професійно працює манікюрницею уже три роки. Крім того виховує дитину. Каже, хоче, аби її рекорд підтримав молодих матерів, і зокрема тих серед них, хто виховує дітей самостійно.

“Люди зазвичай думають, що такі як ми не можемо нічого запропонувати”, – каже Ліша.

Також дівчина сподівається, що її рекорд приверне увагу до її рідного штату – Плато. Це дуже красиве місце. Але тут північне мусульманське суспільство країни перетинається із південним християнським, спільноти і громади є змішаними, тому тут важкі умови для людей. Релігійні і суспільні конфлікти тривають десятиліттями. Тисячі людей загинули.

Ліша каже, що під час свого марафону отримала підтримку від різних етнічних і релігійних груп.

Попри все, книга рекордів Гіннеса ще перевіряє, чи дійсно Ліша встановила світовий рекорд.

Як повідомляло BitukMedia, 29-річний шахіст із Нігерії Тунде Онакоя встановив світовий рекорд. Він 60 годин безперервно грав у шахи на Таймс-сквер у Нью-Йорку. Таким чином збирав  $1 млн на організацію навчання дітей цьому виду спорту у всій Африці. Допомагав йому у цьому американський колега Шон Мартінес.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі