Субота, 18 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли не встигаєш на весілля – пара добре “відірвалася” у салоні літака (ВІДЕО)

Важливо

Американська реслерка Еріка Хаммонд та її наречений мільярдер Анкур Джайн ледь не запізнилися на власне весілля. Через ряд причин літак не зміг сісти вчасно . Тож пара влаштувала вечірку просто на борту на висоті 10 тис. км. Жінка жартує – життя іноді примушує тримати удар, і від цього нікуди не подітися.

Історію закоханих розповідає New York Post.

33-річна Еріка – колишня переможниця шоу талантів WWE Diva Search, під час якого треба продемонструвати красу, фізичну підготовку та інтелект. Його організовує найбільший у світі промоутер реслінгу World Wrestling Entertainment.

34-річний Анкур – засновник програми лояльності Bilt Rewards. Вона дозволяє накопичувати бонуси, кожен із яких коштує 1,5 американські центи. Їх можна зібрати під час сплати оренди, купівлю певних товарів у партнерів чи сплату партнерською банківською карткою. Витратити їх можна під час подорожей, сплати оренди чи занять фітнесом.

Обоє молодят – американці. Перед весіллям вони вирушили на африканське сафарі. А весільну церемонію вирішили провести у Єгипті просто біля Сфінкса і пірамід у Гізі.

Для цього забронювали чартерний літак для себе та частини гостей, щоб полетіти до Каїра. Вечірка мала початися у палаці Маніала о 20:00 24 квітня.

Однак того дня все йшло не за планом. У літака спочатку були проблеми із заправкою, потім – із входом у повітряний простір Єгипту. А потім парі і гостям сказали, що літай сяде не раніше, ніж о 2:30 ночі 25 квітня.

Однак завдяки кмітливим друзям на борту пара таки відзначила весілля.

@erikaannhammond

We almost missed our WEDDING WELCOME PARTY due to a major flight delay!! two-three days until our wedding. Content Creation by @Olivia Burrows Sutherland 📱 #ankuranderika

♬ The Journey – Sol Rising

“Життя дало нам лимони і ми зробили з них лимонад, – жартує Еріка. – І зрештою провели найкращий час на борту”.

Наречену нафарбували, інші гості також причепурилися і окрім того, що вони пили вино і веселилися під музику, ще й провели міні-показ моди у проході між кріслами.

Екіпаж лише підбадьорював молодят та публіку.

Як повідомляло BitukMedia, уродженці Індії Віді Поплі та її коханий Хрідеш Сайнані влаштували розкішне весілля на борту Boeing 747 у ОАЕ. Книга рекордів Гіннеса хоче зафіксувати це як перший подібний випадок у країні. Церемонію організував батько нареченої – він так же само одружився зі своєю дружиною майже 30 років тому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі