П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Усе від природи, лише трохи догляду” – 60-річна юристка претендує на звання Міс Всесвіт

Важливо

60-річна юристка Алехандра Родрігез із Аргентини візьме участь у конкурсі Міс Всесвіт – вона перемогла на національному рівні. Про свою вроду каже – це генетика і лише трохи звичайного догляду.

Про жінку пише New York Post.

Родрігез виграла конкурс Міс Всесвіт Буенос-Айрес у середу 24 квітня, і це відкриває їй шлях до участі у міжнародному конкурсі. Там вона обійшла 35 інших учасниць різного віку.

Жінка вважала, що вже застара для таких конкурсів. Адже раніше, із 1952-го року, до участі допускалися лише жінки віком 18-28 років, незаміжні та без дітей.

Однак із вересня минулого року вік допуску учасниць збільшили до 73 років. В Аргентині цього року 73-річні уже спробували позмагатися. Вікових категорій не було – усіх оцінювали однаково.

Родрігез спочатку навчалася на журналіста, потім навчалася на юриста та надавала юридичні консультації у лікарні.

Жінка розповідає – дотримується дієти і лишається активною. Ось і весь секрет.

“Головне вести здорове життя, добре харчуватися, бути активним”, – каже вона.

“Звичайний догляд, нічого екстраординарного, і трохи генетики”, – ділиться Алехандра секретами вроди.

Каже, їсть органічну їжу, багато овочів і користується хорошими кремами. Тричі на тиждень жінка робить фізичні вправи, в основному ходить і бігає підтюпцем.

“Я не екстремалка”, – зізнається вона.

Як повідомляло BitukMedia, 81-річна бізнес-вумен на авторка 99 книжок Марта Стюарт з’явилася у купальнику на обкладинці американського престижного журналу Sports Illustrated. Каже, це був виклик, але сильно себе заради цього фото не мучила.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі