П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

І знову немовля – 101-річна довгожителька постійно потрапляє в курйози в аеропорту

Важливо

101-річна американка, яка попросила вказати лише ім’я – Патрісія, уже майже два роки потрапляє в курйози під час мандрівок літаками. У систему бронювання онлайн неможливо правильно ввести її вік. Тому співробітники думають, що Патрісія – немовля.

Про випадок розповідає ВВС.

Патрісія народилася 1922 року. Однак букінг-система американських авіаліній виявилася не готовою до таких літніх пасажирок. Ввести цю дату у поле “рік народження” просто неможливо. Система пропонує лише 2022 рік. Тож співробітники аеропортів думають, що на борту буде дитина. І це повторювалося уже принаймні два рази.

До 97 років Патрісія подорожувала самостійно, але потім став псуватися зір. Тепер її супроводжує донька Кріс. І навіть коли вона купує матері квиток і вказує категорію “дорослий”, система все рівно пропонує лише 2022 рік народження.

Іноді це призводить до не дуже приємних моментів. Наприклад, одного разу персонал думав, що немовля понесуть на руках і не підготував транспорт, аби відвезти Патрісію до літака.

Фото: ВВС

Однак Патрісія, колишня медсестра, не засмучується. Навпаки – сміється:

“Вони очікують маленьку дитину, а тут я – стара леді”.

Та й співробітники аеропорту були дуже привітні, додає вона.

Жінка користується авіалініями кожного року – літає у теплі штати побачитися із ріднею і уникнути холодів. Восени також збирається в політ. Тоді їй виповниться уже 102 роки.

Як повідомляло BitukMedia, 90-річний ветеран британських десантно-штурмових військ Джон Ландау здійснив стрибок та вільне падіння із літака. Чоловік зважився на це, аби зібрати кошти на нове обладнання для лікарні у Глостерширі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі