Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

81-річна підприємиця знялася у купальнику для спортивного журналу – у чому секрет?

Важливо

81-річна бізнес-вумен на авторка 99 книжок Марта Стюарт з’явилася у купальнику на обкладинці американського престижного журналу Sports Illustrated. Каже, це був виклик, але сильно себе заради цього фото не мучила.

Інтерв’ю із підприємицею зробили журналісти USA Today.

Стюарт з’явилася на обкладинці журналу у випуску, присвяченому купальникам. Також для видання знялися акторка Меган Фокс, модель Брукс Надер і трансгендерна музикантка Кім Петрас.

“Потрапити на обкладинку у моєму віці – це виклик. І мені здається, я з ним впоралася”, – сказала Стюарт.

Martha Stewart posing for SI Swimsuit.
Фото: https://swimsuit.si.com/

“Я не мучила себе аж надто сильно, але не їла макарони і хліб пару місяців. Через день ходила на пілатес. Я постійно веду здоровий спосіб життя. Хороша дієта і хороші фізичні вправи і здорова турбота про шкіру. Всяке таке. Але ці речі приносять радість”, – розповіла підприємиця.

Вона зізналася, що зазвичай фотографується заради гонорару, але цього разу їй просто хотілося показати жінкам її віку, що вони можуть мати хороший вигляд і почуватися добре.

20230202_SI_MARTHA_STEWART_S06_0775_WMweb
Фото: https://swimsuit.si.com/

Марта вважає, що її успіх – це свідчення “хорошого життя”.

“Нам треба думати про те, як жити хороше, як жити успішне життя, а не про старіння. Усі ці штуки пов’язані зі старінням навівають стільки нудьги!”, – каже Стюарт.

20230202_SI_MARTHA_STEWART_S04_0573_WMweb
Фото: https://swimsuit.si.com/

Однак, Стюарт зізнається, що її фото на обкладинці її тішить.

“Я думаю, що я буду найстарішою жінкою, яка коли-небудь з’явиться на обкладинці Sports Illustrated. Я зазвичай не думаю про свій вік. Але зараз думаю, що моє фото на обкладинці є історичним”, – сказала жінка.

Як повідомляло BitukMedia, 101-річна британка Една Твіві, яка була військовою медсестрою під час Другої світової, поділилася секретами довголіття. Серед них – чоловік, який молодший від неї на 11 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі