П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Найдивовижніший хор на Землі та в Світовому океані: риби з океанаріуму наспівали на власний фанк-трек (ВІДЕО)

Важливо

На зміну Eurovision приходить EuroFISHion. Співробітники лондонського океанаріуму Sea Life записали у всесвітньо відомій студії Abbey Road трек під назвою EuroFISHion. Він повністю складається зі звуків, що видають мешканці різних морів та океанів країн-учасниць “Євробачення”.

Про це розповідає Daily Mail. 

Щоб записати звуки, які видають морські мешканці, професор морської біології та глобальних змін з Бристольського університету Стів Сімпсон та його учениця Емілі Лейн відправили в акваріуми спеціальні гідрофони та почали записувати. “Солістами” стали морський лящ, риба-клоун, анемон, креветки, кити, дельфіни, омари та багато інших постояльців Лондонського океанаріуму. Навіть водорості зробили свій внесок.

Записавши звуки, вчені привезли їх на зведення до студії Abbey Road. Тут майстри звуку, які працювали з The Beatles, Pink Floyd і Lady Gaga, перетворили компіляцію на унікальну мелодію з фанковим бітом. Результат опублікували на сторінці океанаріуму в Soundcloud. Слухати цілком можна тут.

Акваріумісти, які доклали руку до створення треку, вважають, що в перспективі він може посісти гідне місце у плейлисті європейських клубів. 

Як розповідало раніше BitukMedia, найглибоководніша риба у світі дозволила зняти себе на камеру. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі