Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це для фанатів “Бората”? – ріелтори здають квартиру із ґратованою в’язничною камерою

Важливо

Невелику квартиру-студію у англійському місті Дадлі здають разом із ґратованою камерою для затриманих. Раніше у будинку був поліцейський відділок, і архітектори вирішили зберегти колишній шарм.

Про це повідомляє ВВС.

У своїй комедії “Борат” король розіграшів і знущань, британський комік Саша Барон Коен переконував американців, що жінок треба тримати у клітці. У другій частині фільму він навіть придбав клітку спеціально для своєї “доньки”.

Пережити щось подібне можуть і орендарі квартири-студії у Дадлі за 750 фунтів ($950) на місяць.

Є лише одна проблема – цільнометалеві поліцейські ґрати від підлоги до стелі огороджують вхід до кімнати із душем та туалетом.

Поліцейський відділок, який був у будинку, закрився у 2017-му. Приміщення переробили на житлове, клітку лишили лише в одній квартирі.

“У студії стільки простору! Є місце для кухні, простір для ліжка, можна облаштувати щось типу житлового простору, але головною “фічею” є звісно клітка”, – каже агент з нерухомості Чарлі Танк.

Душ, раковина та унітаз, а також освітлення у санвузлі також оригінальне, як і було за поліції. Архітектори намагалися зберегти якомога більше автентичних елементів.

Звісно, клітку можна викинути, каже Танк. Але запевняє – якби купував таку квартиру, то лишив би ґрати.

“Це ж ретро. Будівлю побудували ще в часи Другої світової чи близько того”, – каже ріелтор.

Як повідомляло BitukMedia, найбільшу в Європі будівлю, надруковану на 3D-принтері, здали в експлуатацію. Незвичайний будинок звели у Гейдельберзі на півдні Німеччини. На урочистій церемонії орендарю передали символічний ключ. Будівництво не обійшлось без непередбачених технічних проблем.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі