Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Реальна Рапунцель: українка потрапила до Книги рекордів Гіннеса (ВІДЕО)

Важливо

Українка Алія Насирова стала володаркою титулу Книги рекордів Гіннеса. Її волосся має довжину 257,7 см і вважається найдовшим серед живих жінок світу.

Про рекорд повідомила Книга рекордів. Досягнення зафіксували в межах телевізійного серіалу організації під назвою Lo Show dei Record.

Волосся 35-річної рекордсменки майже на метр більше її зросту – довжина її тіла становить 165 сантиметрів. Локони Алії переважають зріст (251 см) Султана Ксенена – найвищої людини у світі.

За лаштунками шоу Алія поділилася секретами вражаючої довжини свого волосся. Жінка говорить, що миє локони раз на тиждень, дає пасмам висохнути природним шляхом, що потребує до 24 годин, і розчісує волосся лише тоді, коли воно сухе.

Фото – ALIIA NASYROVA/FACEBOOK

Зараз жінка живе у Словаччині, де працює моделлю, художницею і займається створенням графічних ілюстрацій. Алія також регулярно ділиться своїми відео та світлинами в Instagram та YouTube.

Рекордсменка щоденно збирає волосся в пучок, адже інакше воно спричиняє дискомфорт – волочиться по підлозі. Жінка сподівається, що її приклад зможе надихнути інших насолоджуватися природною красою людей.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Long Hair ❤️ (@aliia_more)

Найдовшу довжину волосся, яку коли-небудь фіксували, мав очільник індійського храму Свамі Пандарасаннадхі. У 1949 році волосся чоловіка було завдовжки 7,93 м.

Як розповідало раніше BitukMedia, 7-річна киянка стала володаркою найдовшого волосся в Україні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі