Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У новій грі від українських розробників персонаж ховається у харківському метро від вибухів

Важливо

На міжнародній платформі Steam тепер можна придбати відеогру, яка симую перебування у харківському метро під час перших днів повномасштабної війни з росією. Розробник Віталій Чиж спробував передати спогади та почуття про лютий-березень 2022 року.

Про це повідомляють на Steam.

Гру створила компанія  Brenntkopf Studio Kharkiv. Сам Віталій називає гру візуальною новелою. Гравець може ходити платформою станції “23 серпня), заходити у вагони, розглядати предмети та слухати розмови інших харків’ян.

Головний персонаж новели – вчитель історії – разом з незнайомими людьми опиняється у підземці Харкова під час обстрілу міста.

“Цей проєкт – особливий. Він використовує ігрові технології, проте має не ігрові задачі. Фактично його і грою назвати не можна, адже така штука точно не принесе задоволення. Це – історичний проєкт з елементами художнього твору, поданий за технологією, як я її називаю, “Learn & Play“, – говорить Віталій Чиж, засновник гри.

Як повідомляло BitukMedia, в одній з найпопулярніших багатокористувацьких онлайн-ігор світу Fortnite зʼявилась можливість допомогти відбудувати Прибузьку амбулаторію на Миколаївщині, що постраждала через російські обстріли. Відтепер у грі є #TheDonationMap, де детально відтворено Майдан Незалежності у Києві.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі