Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вимір на метри: на Чемпіонаті з борід та вусів встановили три світові рекорди

Важливо

Учасники Національного чемпіонату з бороди та вусів у Флориді (США) встановили три рекорди Гіннеса – за найдовшими ланцюжками борід, вусів і часткових борід.

Про це розповідає портал UPI.

На щорічний захід, який Beard Team USA щоразу проводить в іншому місці, учасники зібрались на пірсі Дейтона-Біч 3 листопада 2023 року. Зазначається, що умовою участі була борода завдовжки понад 20 сантиметрів.

Фанати рослинності на обличчі вперше спробували побити рекорд з найдовшого ланцюга з борід. Минулого року на Національному чемпіонаті з бороди та вусів вдалось утворити ланцюг завдовжки 45.99 метрів.

86 бороданів вишикувались пліч-о-пліч, а волосся на їхніх обличчях зʼєднали в ланцюжок завдовжки 59 метрів.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений National Beard Championships (@beardchampsusa)

На наступному етапі організатори спробували встановити рекорд з найдовшого ланцюжка вусів. 27 учасників рекорду показали результат в 6 метрів.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений National Beard Championships (@beardchampsusa)

Була цьогоріч й абсолютно нова номінація – найдовший ланцюжок з часткових борід. 24 учасники утворили волохатий ланцюг завдовжки з брахіозавра. Це близько 13 метрів. Всі чоловіки повинні були мати справжню часткову бороду, яка може бути різною за стилем: від мушкетерської до цапиної борідки або навіть натуральних бакенбардів із волоссям на обличчі завдовжки понад 15 сантиметрів.

І от тепер всі три спроби встановити рекорди офіційно визнані Книгою рекордів Гіннеса успішними.

“Мені здається, що це виглядає надзвичайно божевільно, тому що це дуже дивно утворювати ланцюжок з борід», — сказав Браян Нельсон, креативний директор Beard Team USA. “Але крім цього, є вимірювання, документування та всі офіційні аспекти сертифікації рекорду для Книги Гіннеса”.

Як розповідало раніше BitukMedia, американець Джоел Штрассер причепив до своєї бороди 187 льодяників і встановив черговий світовий рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі