Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Борода все витримає: чоловік прикрасив себе 187 різдвяними льодяниками (ВІДЕО)

Важливо

Американець Джоел Штрассер причепив до своєї бороди 187 льодяників і встановив черговий світовий рекорд.

Про це йдеться в Guinness World Records.

“Така ідея “переслідувала” мене вже давно, але я чекав спеціальної нагоди. І це неймовірне відчуття – знати, що я найкращий у світі в “триманні льодяників” у бороді”, – каже Штрассер.

Джоел Штрассер із Куни, штат Айдахо є серійним рекордсменом Гіннеса і раніше вже здобув кілька титулів Книги рекордів. 2 грудня 2022 року він встановив рекорд з найбільшої кількості різдвяних кульок у бороді – 710.

Свій перший запис у Книзі рекордів чоловік отримав у 2019 році, коли розмістив на своїй бороді 302 прикраси. За рік він підвищив планку до 542 штук, а 2021 року – до 686 штук.

Джоелу знадобилося дві з половиною години, щоб закріпити всі 710 кульок з останньої спроби. А от зняття прикрас тривало годину і було болісним. Вага прикрас перевищила два кілограми.

Загалом чоловік чіпляв у бороду різні предмети, зокрема зубочистки, ключки для гольфу та паперові соломинки.

В серпні цього року Штрассер потрапив до Книги рекордів Гіннеса як людина, яка напхала собі в бороду найбільшу кількість зубочисток – 3500. На початку кліпу видно, як Штрассер розповідає про свій рекорд. Далі йде власне процес заповнення бороди зубочистками, а наприкінці його борода зникає під тисячами тонких дерев’яних паличок. Джоел починає махати головою в різні боки, і зубочистки розлітаються.

Зауважимо, веселі прикраси для обличчя набули популярності та стали інтернет-трендом у 2019 році: відтоді Джоел прикрашає свою бороду та б’є рекорди Гіннеса один за одним.

Фото – Facebook.Joel Danger Strasser 

В активі американця кілька рекорді:він вставляв у свою бороду паперові соломинки (534 шт), палички (520), підставки для м’ячів для гольфу (607), олівці (456) та прищіпки (359). 

Як розповідало раніше BitukMedia, визначили власника найдовшої у світі бороди

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі