Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Став батьком для 325 цуценят – собаку-поводиря відправили на почесну пенсію

Важливо

9-річного золотистого ретривера Триґґера із розплідника собак поводирів Guide Dogs’ у британському містечку Банбері відправили на заслужений відпочинок. Він став батьком для 325 цуценят, які допомагають тепер людям із вадами зору.

Про це повідомляє ВВС.

Загалом у Триґгера було 39 послідів. Під час одного – у 2021-му – народилося 16 цуценят, що є рекордом для розплідника. Волонтери жартома прозвали його Dogfather, що є анаграмою до Godfather – хрещенний батько.

Його нащадки допомагають тепер людям по усій Британії, включаючи Лондон, Глазго, Кардіфф і острів Вайт. Свою кар’єру вони починають уже, як тільки їм виповнюється 8 тижнів.

На зображенні може бути: 4 людини та собака

У Триґґера м’яка натура і відмінне здоров’я, кажуть волонтери розплідника. Тепер пса візьме до себе Сара Брайн, як опікувалася ним останні сім років.

А роботу Триґґера буде виконувати його син Біллі.

Як повідомляло BitukMedia, англійка 32-річна Мелісса та її син 8-річний Елліот із міста Сток-он-Трент взяли додому відставного поліцейського собаку із кличкою Сем. Однак пес не знає, що він на “пенсії” і продовжує шукати нелегальну зброю і наркотики по усьому дому та подвір’ю родини. Цим Сем доводить, що старого пса новим трюкам, можливо, і не навчиш, але старі він пам’ятає добре.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі