Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Maє 12 внуків – жінка встановила рекорд стояння у планці (ВІДЕО)

Важливо

58-річна канадійка із провінції Альберта Донна Джин Вайлд встановила світовий рекорд зі стояння у планці серед жінок. Вона вистояла 4 год і 30 хв. Жінка має п’ятеро дітей та 12 внуків.

Про це повідомляє New York Post.

За іронією долі, Вайлд встановила рекорд у приміщенні школи, де була колись заступницею директора.

Щоб встановити світовий рекорд, Вайлд довелося тримати передпліччя та пальці ніг на землі весь час, в той час як корпус та ноги повинні були бути прямими та піднятими над землею.

Вайлд розповіла представникам Книги рекордів Гіннесса, що зазвичай стоїть у планці близько трьох годин щодня. Але перед рекордом посилила тренування – стояла двічі по три години на день.

@guinnessworldrecords Longest time in an abdominal plank position (female) 💪 4 hr 30 min 11 sec by DonnaJean Wilde ⏱️ #plank #plankchallenge #fitness #fitnessmotivation #guinnessworldrecords ♬ original sound – Guinness World Records

Жінка розповіла, що почала стояти у планці 12 років тому. Тоді вона зламала зап’ястя, їй одягли гіпс, і вона не могла бігати чи піднімати вагу.

Стоячи у планці Вайлд навіть читала, коли навчалася, щоб отримати ступінь магістра.

Про рекорд розповідає, що перші дві години пройшли дуже швидко, а ось остання година давалася найскладніше. Також після завершення вправи Вайлд поскаржилася на біль у ліктях. Каже – дуже старалася втримати форму.

Загалом же, каже жінка, “це схоже на сон”.

Як розповідало BitukMedia, житель Чехії Йозеф Салек простояв у планці 9 годин 38 хвилин 47 секунд. Такий результат гарантував йому світовий рекорд. Історія Йоскі надихає: колись через примхи долі він повністю переглянув свою філософію життя і повністю змінився.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі