П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вона б сказала, що я молодець”: 7-річна дівчинка зібрала майже $10 тис. на надгробок матері (ВІДЕО)

Важливо

Семирічна Емоурі Джонсон з Алабами (США) зібрала майже $10 тис. на надгробок матері. Жінка раптово померла у березні у віці 29 років. Донька почала збір коштів з продажу лимонаду.

Про це повідомляє телеканал WAFF48.

Внучка сама зголосилася збирати гроші на надгробок, розповіла бабуся дитини Дженніфер Борднер. Спочатку Емоурі продавала лимонад по $1 за порцію. Але незабаром історія дівчинки розійшлась в соцмережах. Тоді люди почали додатково жертвувати суттєвіші суми на допомогу Емоурі. Одна жінка, наприклад, купила склянку напою за 100 доларів.

За словами дівчинки, вона не чекала, що стільки людей прийдуть, щоб просто купити у неї лимонад. Тим не менш, Емоурі вдалося зібрати майже $10 тис. А вже невдовзі з сімʼєю зв’язалася компанія з виготовлення пам’ятників і запропонувала виготовити надгробок для матері дівчинки безоплатно. Отже накопичена сума піде на власний рахунок Емоурі для майбутніх витрат.

“Ніби тепер вона знає, що з її мамою все буде гаразд. Підтримка цих людей насправді допомогла зцілити всю сім’ю. Я була вражена. Я плакала від щастя”, — розповіла бабуся дівчинки.

Сама Емоурі вважає, що мама пишалася б нею. “Вона б сказала, що я молодець”, – додала юна американка.

Як розповідало раніше BitukMedia, 5-річний Андрій та 6-річна Мирослава із Запоріжжя збирають гроші на потреби українських захисників. Їхні мами виготовили уже понад 2 тис. пряників та цукерок, а діти допомогли обміняти їх на донати на вулиці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі