Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Збирала два роки – жінка із інвалідністю віддала пенсію на дрони для ЗСУ (ВІДЕО)

Важливо

62-річна Людмила Столяренко із Чернівців віддала українським військовим пенсію, яку збирала два роки. Жінка із інвалідністю вимушено переїхала із Донеччини. Тепер для наших захисників придбали дрони.

Про це розповідає Суспільне.

Жінка пережила три інсульти, після яких має першу групу інвалідності, не може самостійно рухатися. Людмила жила у Мар’янці, тепер знайшла прихисток в одному із лікувальних закладів у Чернівцях. Адже потребує постійного догляду. Її вивезли після початку повномасштабного вторгнення.

“Немає Мар’їнки на землі – місто розбили повністю. Там залишилися моя квартира та всі документи. Хоч моя пенсія по інвалідності надходила, але я її не отримувала. Подумала, що віддам її військовим, бо грошей ніколи не було й не буде. Головне – допомогти хлопцям й аби закінчилася війна”, – каже пенсіонерка.

За два роки Людмила назбирала 40 тис. грн. Цього вистачило б на два дрони, але виробники подарували ще один. Їх передадуть військовим із області.

Як повідомляло BitukMedia, пенсіонерка із Рожнятова на Івано-Франківщині Людмила Скубрієва та її родичка з Києва Галина Гіль назбирали із пенсії на два FVP-дрони для ЗСУ. Вартість покупки склала майже 20 тис. грн кожен.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі