П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Боротьба за територію – індик не давав спокою першачкам, тепер його лякають парасольками (ВІДЕО)

Важливо

Дикий індик із міста Кері у Північній Кароліні не давав спокою учням місцевої початкової школи. Нічого особистого – птах, якого продражнили Містером Томом, просто вирішив поселитися поруч, і обороняє свою територію. Під час однієї із витівок індика директор школи спробував нагнати його відкритою парасолькою. Чи допомогло? Ну, вигляд мало кумедний.

Про це повідомляє UPI.

Містер Том нападав на учнів початкової школи Олстона Ріджа, їхніх батьків та викладачів. Як пояснили у службі тварин, у птаха зараз період парування, гормональний сплеск, тож він дуже сильно не при собі.

“Самці змагаються у домінуванні один над одним, і можуть намагатися демонструвати свою сміливість також і людям”, йдеться в дописі у Facebook.

Під час недавньої витівки Містер Том вийшов посеред дороги і перекрив рух на одній зі смуг – просто стояв і не рухався. Так тривало кілька днів. На кожного, хто намагався підійти і нагнати його, Містер Том кидався і клював.

Потім розхоробрілий птах прийшов на парковку школи. Знову викликали офіцерів служби тварин. Але якщо раніше вони могли впоратися із індиком, то цього разу він вмостився просто перед їхньою машиною і відмовлявся йти.

Зрештою директор початкової школи Ніко Шутте відкрив парасольку і побіг із нею на птаха. Цей курйозний кадр потрапив у мережу. У службі тварин кажуть – індик злякався парасольки. На перший раз.

“Якщо Містер Том і шукає любові, то він це робить постійно десь не там”, – жартують журналісти.

Як повідомляло BitukMedia, директор початкової школи Зала у американському штаті Західна Вірджинія виявив у смітнику школи ведмедя. Випадок потрапив на камери спостереження і став вірусним.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі