Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце правильний прикус! – українець відкрив рекордні 52 пляшки зубами

Важливо

34-річний Олексій Кордзіховський із Хмельницького відкрив зубами 52 пляшки із металевими кришечками за 1 хв. Це майже вдвічі більше, ніж планував. Так чоловік встановив національний рекорд України.

Про це повідомляє Суспільне.

Олексій розповідає, що свої здібності у собі відкрив випадково.

“Якось я йшов через парк. Назустріч — група хлопців, з якими не дружив, але знав їх в обличчя. Вони мені сказали: “Мусиш нам відкрити п’ять пляшок. А якщо не відкриєш, то даєш нам 500 гривень”. У мене грошей не було. Взяв пляшки й одну за одною відкрив зубами. І після цього випадку зрозумів, що можу ось таке робити”, – пригадує чоловік.

На заході зі встановлення рекорду Олексій планував відкрити 30 пляшок, але перевищив свої сподівання.

“Він має свою спеціальну методику відкриття пляшок зубами. Всі пляшки ми перевірили на щільність закриття, вони усі були добре закриті”, – каже керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Олексій має чотирьох дітей.

Він присвятив рекорд своєму брату, старшому солдату Олегу Антонію, який безвісти зник на початку повномасштабного вторгнення РФ на Запорізькому напрямку. Мета чоловіка — зібрати кошти на дрон й написати на ньому ім’я свого зниклого брата.

Як повідомляло BitukMedia, циркова актриса 21-річна Соломія Веденєєва з Рівного стала першою жінкою у світі, яка встановила рекорд у номінації “Найбільша кількість відтискань від підлоги на трьох пальцях рук”. За 30 секунд дівчинка виконала вправу 29 разів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі