П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зоозахисниця одягає маску лисиці, аби погодувати дитинча (ВІДЕО🔥)

Важливо

Американські зоозахисники із Центру дикої природи у Річмонді, штат Вірджинія, показали, як їх виконавча директорка Мелісса Стенлі годує лисеня. Для цього вона вдягає маску лисиці.

Про це повідомляє UPI.

Лисеня потрапило до притулку раніше цього місяця. Тоді ж працівники написали пост у соцмережі з проханням задонатити їм таку маску.

“Важливо переконатися, що дитинчата-сироти, які виховуються в неволі, не отримують імпринт обличчя людей і не звикнуть до них”, — йдеться у дописі.

“Щоб запобігти цьому, ми зводимо до мінімуму людські звуки, створюємо візуальні бар’єри, якомога менше переміщуємо тварин та носимо маски для виду”, – пояснили зоозахисники.

Також вони тримають зв’язок із іншими закладами, які мають дитинча такого ж віку. Ймовірно, пізніше їх триматимуть разом. Для лисенят важливо бути у товаристві ровесників, кажуть зоозахисники.

Як повідомляло BitukMedia, у Кропивницькому місцева жителька Юлія Коблик прихистила 72 хом’яки. Домашніх гризунів залишили власники під час евакуації з небезпечних прифронтових зон. Зо пів сотні гризунів раніше жили на Херсонщині.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі