Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Mattel випустила ляльку Барбі в образі королеви Камілли (ВІДЕО)

Важливо

У величезній родині іменних Барбі нова героїня – днями свою міні-версію отримала Королева Камілла, дружина короля Великої Британії Чарльза III. Представник Mattel подарував королеві створену на її честь ляльку на прийомі в Букінгемському палаці під час заходу фонду “Жінки світу” (WOW).

Про це пише The Sun.

За інформацією видання, 76-річна Камілла не змогла стримати сміх, коли їй вручили Барбі, та пожартувала, що дизайнери “омолодили її приблизно на півстоліття”. “Справді велике вам “дякую”. Це чудово. Я дуже, дуже вдячна”, – сказала королева. Звертаючись до інших гостей, Камілла додала: “У вас всіх має бути Барбі!”

Вбрання у королеви та її міні-версії вийшли абсолютно ідентичними. Королівська особа була одягнена в укорочену чорну накидку від Аманди Вейклі і кобальтово-синю сукню від Фіони Клер. Прикраси іграшки теж є зменшеною копією тих, що зазвичай носить королева: сережки з перлами та браслет Van Cleef. Лялька також прикрашена брошкою бренду WOW, яка приколота на накидки, хоча на заході королева Камілла приколола її до своєї сукні. Зачіска ляльки також точно відтворює локони Камілли.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Barbie (@barbie)

В офіційному акаунті Barbie в Instagram також показали новинку, заявивши, що “Барбі вшановує Її величність королеву єдиною у своєму роді лялькою на знак визнання її лідерства у WOW”. Йдеться про фонд “Жінки світу”, президентом якого є королева Камілла.

Презентація пройшла на борту фестивального автобуса Wow Girls, який здійснив турне країною на підтримку ґендерної рівності та зробив кінцеву зупинку у Букінгемському палаці, де Камілла відвідала його разом із королевою Бельгії Матильдою та герцогинею Глостерською.

Щоправда, у коментарях до посту компанії-виробника користувачі розкритикували Mattel. Мовляв, “Камілла не пов’язана з королівською сім’єю кровно”, а нова Барбі “суперечить цінностям Mattel” і точно не є прикладом для наслідування. Згадують і принцесу Діану, на честь якої досі не створили Барбі, а ще стверджують, що неетично випускати таку ляльку зараз – через ситуацію з Кейт Міддлтон, яка нещодавно перенесла операцію і відтоді не з’явилася на публіці.

Mattel, виробник чи не найвідомішої ляльки на планеті, пʼять років тому запустив проєкт Barbie Dream Gap Project. Ця ініціатива створена для подолання гендерної нерівності, стереотипів та упереджень, що заважають дівчатам розкривати свій потенціал. Як розповідало раніше BitukMedia, Mattel випустила першу ляльку Барбі із синдромом Дауна.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі