Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік придбав будинок і виявив у ньому 80 покинутих котів (ВІДЕО)

Важливо

Різноробочий Метт Леландер із америкаського міста Кун-Рапідс у штаті Міннесота купив старий будинок та виявив там близько 80 покинутих котів у жахливому стані. Тепер зооволонтери намагаються допомогти тваринам.

Про це повідомляє CBS News

Метт збирався зайнятися фліппінгом – купив покинутий будинок і хотів його швиденько продати дорожче. Чоловік так робив уже багато разів, але такого, каже, ще ніколи не бачив.

Метт пригадує, що прибиральник повідомив йому про котів у будинку. Але він не думав, що усе аж так погано. Коли він зайшов, то побачив десятки котів – брудних і голодних, деякі із них померли.

Тепер тваринами займається волонтерська організація  SNAPTs Cat Rescue. Разом вони дорахувалися 78 котів. Найбільш хворих взяла під опіку поліція, інших забрали небайдужі люди.  SNAPTs Cat Rescue влязи на перетримку 51 кішку – їх тримають в опалюваному гаражі.

Власники будинку знали про котів – там багато котячих туалетів, точилок для кігтів та інших предметів. Однак питання, чому тварин покинули напризволяще, лишається поки без відповіді.

Зараз копи проводять розслідування, після того можуть відкрити кримінальне провадження за недоглядом за тваринами.

Як повідомляло BitukMedia, науковці “Львівської політехніки” створили нашийник для котів із ШІ, який перекладає із “котячої” мови. Пристрій інтерпретує звуки, які видає тварина, та дозволяє тримати зв’язок із улюбленцем на відстані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі