Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рибалку запроторили до в’язниці за 80-річного осетра завдовжки 2 метри

Важливо

У США риболова, який упіймав величезного осетра, відправили до в’язниці на 20 днів. А ще чоловік був змушений сплатити великий штраф.

Про це повідомляє видання Outdoor Life.

Приводом для покарання став інцидент 2022 року. Рибалки, що ловили рибу на березі річки Колумбія, поскаржилися співробітникам поліції на трьох порушників. Чоловіки ловили осетрових з човна і, попри місцеві правила, не відпускали їх назад у воду після реєстрації.

Поліцейські відділу охорони рибного господарства та дикої природи штату Орегон два дні стежили за браконьєрами, а потім вирішили перевірити човен. У ньому виявили великого білого осетра, ще чотири живі рибини залишалися у воді на волосіні, прив’язаної до бортів. Одна з них виявилася 80-річним осетром завдовжки понад 2 метри.

Один з браконьєрів, Хуліо Дюран, провів 20 днів за ґратами та погодився відшкодувати завданий збиток, який оцінили у 5 тис. доларів. Його спільники дістали легші покарання.

Як розповідало раніше BitukMedia, сома-велетня виловив в річці По професійний італійський риболов-спортсмен Алессандро Б’янкарді. Його рибина виявилась найдовшим представником свого виду, коли-небудь спійманою і відпущеною людиною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі