Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Арагорн наш!” – зірка “Володаря перснів” потужно підтримав Україну

Важливо

Дансько-американський актор Вігго Мортенсен, відомий роллю королівського нащадка Арагорна у кінотрилогії “Володар Перснів”, підтримав Україну. Один із амбасадорів United24 прибув на кінофестиваль у шотландському Глазго у чорній футболці із Тризубом. Також він записав потужне відеозвернення.

Про це повідомляє GlasgowWorld.

Вігго Мортенсен дав інерв’ю на червоній доріжці. Журналістів цікавив його вестерн Dead don’t hurt, який актор минулого року зібрався зняти із собою у головній ролі. Проте триразовий номінант премії “Оскар” знайшов час і для України. Він висловив свою підтримку їй та розкритикував російську агресію.

“Ми підтримуємо їх проти російської агресії, проти людей, які їй потурають. У Росії, але особливо за межами Росії”, – сказав він.

Також Вігго записав відео для платформи United24.

“Два роки смерті, руйнувань та неймовірних страждань для народу України. Я підтримую народ України та його прагнення до територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна”, – сказав актор.

Він також сказав, що не розуміє, як світ може ігнорувати варварські дії путіна і його уряду.

Як повідомляло BitukMedia, американський актор, володар двох “Оскарів” Шон Пенн знявся в українському фільмі-антології “Війна очима тварин”. Він виконує роль у фінальній короткометражці “Орел” режисера Мирослава Слабошпицького, відомого за стрічкою “Плем‘я”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі