Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шон Пенн знявся в українському фільмі “Війна очима тварин”

Важливо

Американський актор, володар двох “Оскарів” Шон Пенн знявся в українському фільмі-антології “Війна очима тварин”. Він виконує роль у фінальній короткометражці “Орел” режисера Мирослава Слабошпицького, відомого за стрічкою “Плем‘я”.

Про це повідомляє Детектор Медіа.

Події короткометражки “Орел” відбуваються у Чорнобильському заповіднику на початку повномасштабного російського вторгнення. Зйомки першої частини новели відбулися у американській студії Evergreen у Лос-Анджелесі, де свого часу знімали серіал “Друзі”. Другу частину знімуть в Україні на території одного із заповідників, постраждалому від російських ракетних обстрілів.

“Фінал завжди запам’ятовується найбільше. Тому ми намагалися максимально сконцентрувати меседж, який прагнемо передати світу, — каже Олег Кохан, генеральний продюсер антології “Війна очима тварин”. — Довкілля не має бути мовчазною жертвою війни. До того ж екологічна катастрофа загрожує всьому світу”.

В антологію також увійшли кіноновели “Війна очима тварин” увійшли новели “Кролик, або Туди і звідти”, “Синочок” і “Корова в тумані”. Антологія вийде на екрани у 2024 році.

Як розповідало BitukMedia, українську оперу GAIA-24 покажуть на відкритті Міжнародного фестивалю опери, музики та театру O.Festival в Нідерландах. Твір композиторів Іллі Разумейка та Романа Григоріва присвячений руйнівній діяльності людства та зокрема підриву Каховської ГЕС.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі