Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Дуже цікавий сувенір” – продадуть кулю із пістолета убивці Джона Леннона

Важливо

Родина британського полісмена Браяна Тейлора продасть на аукціоні кулю із пістолета, з якого убили засновника гурту The Beatles Джона Леннона. Під час поїздки до США колеги із Нью-Йорка дозволили Тейлору відстріляти одну кулю з нього. Чоловік зберігав її, як дорогий сувенір.

Про це повідомляє ВВС.

Аукціонний дім Anderson & Garland проведе торги 29 лютого. Власник сувеніра уже помер, тож продажем займеться його родина.

Тейлор мав звання головного суперінтенданта (приблизно дорівнює полковнику чи підполковнику) у регіональній британській поліції у Нортумбрії.

Одного разу він повіз британську молодь, що хотіла працювати у поліцію, на екскурсію до Нью-Йорка. Там він потрапив у величну стрілянину.

На знак вибачення копи повели Тейлора у музей і дозволили відстріляти одну кулю із унікальної зброї – пістолета Марка Чепмена, із якого той убив Леннона.

Тейлор дуже пишався таким подарунком від американських колег і тримав кулю у рамці разом із фото, де він тримає в руках злополучний пістолет.

Аукціонери переконані, що куля приверне уважу фанатів The Beatles, але поняття не мають, яку ціну їй виставлюти. Надто вже рідкісним є цей лот.

Як повідомляло BitukMedia, на аукціоні в Бостоні продали годинник, який розплавився під час бомбардування Хіросіми (Японія) у 1945 році. Новий власник виклав на нього понад 31 тис. доларів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі