Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Україна – це найкраще, що зі мною сталося” – бодіпозитивна танцівниця підкорює світ (ВІДЕО)

Важливо

43-річна Ірина Карпенко-Гольцева із Бучанщини важить понад 100 кг і попри це захоплює глядачів своїми східними танцями. Бодіпозитивна артистка каже – Україна найкраще, що могло статися у її житті, бо тут кожен може взяти долю у свої руки.

Із жінкою спілкувалося ШоТам.

“Я велика. Але я захотіла вдягти цю східну сукню, і я пишаюся тим, хто я є. Кожна жінка в нашій країні варта того, щоби прожити своє найкраще життя”, – каже Ірина.

Жінка народилася в Азербайджані, до України переїхала 20 років тому.

“Коли я переїхала в Україну, для мене це було прямо відкриття, що люди можуть взяти свої долі у свої руки і цими руками побудувати своє майбутнє”, – каже Ірина і додає:

“Я фанат України. Для мене це взагалі найкраще, що може бути”.

Понад 15 років Ірина працює менеджеркою із персоналу. Східними танцями почала захоплюватися у 43-річному віці.

Вона пережила початок російського військового вторгнення у Бучі. Потім виїхала до Німеччини, а потім – на захід України. Квартира у Бучі постраждала від прильоту, але вцілів будинок, у якому Ірина живе.

Жінка була морально виснажена і шукала справу, яка б допомогла відновити ресурс. Хотіла більше робити для себе.

У вересні 2023-го Ірина почала вчити перші рухи східних танців, а уже за два місяці брала участь у змаганнях. Свої відео викладає в мережі. Вони набирають мільйони переглядів.

Каже, багато пишуть шанувальників із Франції, Німеччини, Молдови, США та арабських країн.

Ірина каже – найбільше хоче, щоб жінки із України робили те, що вони хочуть.

9 років Ірина живе у партнерстві із іншою жінкою. Дитина у них з’явилася, коли вони були у стосунках. Проте їхню родину Ірина називає “самою звичайною”.

Як розповідало BitukMedia, Марія Кобець із Брусилова на Чернігівщині займається ковальством замість чоловіка. Той пішов на фронт воювати за Україну. Жінка хоче, аби кузня “не застоювалася” до його повернення.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі