Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ми як підлітки”: шкільні закохані зустрілися через 70 років і знову разом

Важливо

У США колишні шкільні закохані зустрілися через понад 70 років. Кожен йшов своїм шляхом, але через десятиліття, коли вони вже не шукали кохання, знову знайшли його одне з одним. Двоє дуже літніх людей впевнені, що решту життя проведуть разом.

Про це розповідає People.

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан зі штату Мічиган познайомилися у школі в юному віці. Вони були закохані один в одного і вважали себе парою, поки Блаккан не закінчила школу і не поїхала на навчання в коледж. То був 1949 рік. Пізніше вона вийшла заміж за іншого чоловіка і народила трьох дітей, овдовіла. А Хассінгер тим часом відслужив в армії, потім теж одружився, в сімʼї народилися троє дітей. У 2021 році після 68 років шлюбу його дружина пішла з життя.

У 2022 році Джоан Блаккан шукала однокласників, щоб влаштувати зустріч випускників, і раптово згадала про своє перше кохання. Вона вирішила зв’язатися з Хассінгером – поспілкуватись, дізнатися, як склалося його життя. Виявилось, що чоловік живе у сусідньому місті і пішов у відставку в чині підполковника поліції штату Мічиган. Після телефонної розмови пара зустрілася за обідом.

За словами Хассінгера, він помітив, як постаріла його колишня кохана, проте для нього вона залишилася такою ж яскравою і життєрадісною, як і багато десятиліть тому.

Невдовзі літні люди зрозуміли, що наново закохуються один одного, і знову стали парою. “Ми закохані так само сильно і навіть більше, ніж коли ми були підлітками”, – зізнається Хассінгер. “Колись наші шляхи розійшлись”, — ділиться жінка. “Я жила сама весь цей час і точно не шукала кохання або чоловіка. Мене все влаштовувало. Але він завжди був у моїй пам’яті. Я любила цього хлопця”.

Тепер ці двоє проводять разом кожні вихідні. Закохані грають у настільні ігри, вирішують головоломки, здійснюють прогулянки та насолоджуються товариством один одного. Білл і Джоан впевнені, що решту життя проведуть разом. Найближчим часом вони планують переїхати в один будинок або житловий комплекс для пенсіонерів.

Фото – COURTESY OF LINDA BLAKKAN

Лінда, донька Джоан Блаккан, розповіла, що в дитинстві її мама ніколи не згадувала про Хассінгера, але вона пам’ятає, як малою бачила блискучий зелений браслет у скриньці з коштовностями своєї матері. І лише зараз вона дізналася, що Хассінгер подарував його своїй коханій на день народження. Тоді обидва навчались у старшій школі.

Браслет, який Білл Хассінгер подарував Джоан Блаккан на день народження, коли вони були в старшій школі. Фото – COURTESY OF LINDA BLAKKAN

“Вірте чи ні, але ми закохані в нашому віці”, — каже 92-річна Блаккан. “Я хочу його обіймів і поцілунків, і він відчуває те саме. Це так само, як коли ми були підлітками”.

Як розповідало раніше BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі