Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кабан з Едиповим комплексом: подружжя прихистило в себе вдома лісового звіра (ВІДЕО)

Важливо

Тіффані та Грегорі, подружжя з бельгійського регіону Валлонія, ділять дах з врятованим диким кабаном на ім’я Оскар. І так вже більше року. Кажуть, прив’язалися один до одного.

Про це розповідає Reuters.

Все почалося з полювання, коли Грегорі Гійо приніс додому 700-грамове порося кабана, якого знайшли його собаки. Це сталось 6-го грудня, в День Святого Миколая, і чоловіку не стало духу просто так залишити безпорадну тварину в дикій природі, де вона, швидше за все, загинула б сама. Не дивно, що Гійо приніс малого додому…

Відтоді минув рік. Лісовий знайда важить вже 80 кг. І він все ще з сімʼєю. Щоправда, тепер має власний диван, подушки та ковдру. “Ми не планували тримати його тут, тільки врятувати, а потім звільнити, але ми прив’язалися до нього”, – пояснює дружина Гійо Тіффані П’єр.

Одного разу Оскара відвезли на освітню ферму, але він взявся бойкотувати – відмовлявся їсти і буквально морив себе голодом. Вже за тиждень подружжю Гійо зателефонували з проханням забрати свого кабана.

За словами Грегорі, вже тоді стало зрозуміло: якщо вони поїдуть за Оскаром, то вже ніколи більше не зможуть його відпустити.

Відтоді в Оскара чудовий апетит: щодня він з’їдає від 1,5 до 2 кг їжі (переважно це овочі та сухарі), хоча іноді не відмовляється і від солодощів. А було й таке, що спокусився на вудку.

Однорічний кабан справді став частиною родини. Гійо взяли Оскара у свій дім, і хоча їм довелося адаптуватися до його поведінки, своє життя без цієї тварини вони вже не уявляють.

Оскар ревно оберігає свої особисті кордони: коли хтось з гостей наближається надто близько до його кубельця, він підводиться і починає гарчати. Його “мама” і “тато” обов’язково пояснюють усім, що це просто дикі інстинкти.

Вже зараз Оскар неймовірно сильний і він досі росте. Очікується, що за рік він важитиме вже 120 кг.

Кабани відомі своїм розумом і надзвичайно сильним нюхом, і Оскар – не виняток. Коли він відчуває запах чогось їстівного в шафі, не зупиниться ні перед чим, щоб дістатися до нього. Ось чому господарі ніколи не залишають їжу там, де кабан може її дістати, а також зняли ручки з усіх шаф.

Кабан добре пристосувався до життя у приміщенні. Він завжди попереджає господарів, якщо йому потрібно в туалет, аби його випустили надвір. А коли повертається до хати, то не заперечує, щоби йому почистили копита.

“Я сплю з ним на дивані, — розповідає Тіффані. – Він не вміє спати один, навіть коли я приймаю душ, йому іноді важко. Грегорі спить сам нагорі, я думаю, що Оскар певним чином має Едипів комплекс”.

Фото – Reuters

“Можливо, це була не найкраща моя ідея”, – жартує Грегорі про рішення взяти в дім дикого кабана, але вже не уявляє свого життя без цього звіра. Вони з Тіффані ще не мають дітей, тому всіляко балують свого улюбленця.

Як розповідало раніше BitukMedia, стадо німецьких корів всиновило порося дикого кабана, яке, як припускають, відбилось від родичів. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі