Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Спроектували спеціально для України – у США розповіли про унікальну бомбу (ВІДЕО)

Важливо

Член Республіканської партії Борис Пінкус розповів, що у США спеціально для України створили унікальну бомбу малого діаметра та великого радіуса дії. Випробування її, за словами політика, закінчилися 15 січня цього року.

Про це повідомляє 24 канал.

“Радіус дії цієї бомби від 5000 метрів і більше. Такої зброї немає ні в кого у світі. Бомбу спроєктували спеціально для України – розрахунок на те, що Україна зможе “довбати” окупантів хоча б на своїй території – у Криму”, – сказав республіканець.

Борис Пінкус (справжнє ім’я – Борис Якович Пінхасов ) — радянський та американський інженер-технолог, американський політик-республіканець.

На його думку, для суттєвих перемог у війні з росією, Україна має знищити військові об’єкти в окупованому Криму і почати сухопутний наступ на півострів.

“Тому сьогодні такі види озброєння плануються та надходять. Думаю, найближчим часом чи станемо свідками результатів використання Україною нових видів озброєння”, – сказав Пінхасов.

Тим часом Telegram-канал “Крымский ветер” припускає, що мова йде про певну модифікацію GLSDB (Ground-Launched Small Diameter Bomb). Такі викоточні боєприпаси почали виробляти у 2019 році, вони поєднують у собі планерну авіаційну бомбу і ракетний двигун. Відповідно, можуть запускатися із землі.

Як повідомляло BitukMedia, представники України і США підписали заяву про наміри щодо спільного виробництва озброєння та обміну технічною інформацією. У рамках співпраці Україна зможе виробляти гібридні ракети та гібрид українських РЛС із системою Patriot.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі