Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Черепахи їх люблять”: фальшиві алігатори змусили людей дзвонити до служби порятунку (ВІДЕО)

Важливо

Реалістичні макети алігаторів злякали відвідувачів парку у США. Протягом кількох тижнів занепокоєні мешканці міста Меса дзвонили в 911, щоб повідомити про хижаків в озері. Між тим, останніх підкинули у воду задля зручності черепах.

Про це повідомляє KALB.

Фальшиві, але дуже реалістичні фігури алігаторів в озері парку Riverview в місті Меса, штат Аризона, злякали тамтешніх відпочивальників. Протягом кількох тижнів стурбовані місцеві жителі телефонували в службу 911, щоб повідомити про хижаків в озері. Одна з жінок навіть стверджувала, що алігатор “схопив волосінь від вудки” її хлопця, через що їм довелося її обрізати.

Тим, хто телефонував, терпляче пояснили, що алігатори — підроблені. Насправді йдеться про фігури з будівельної піни. Їх встановили в озері в якості острівців для качок і черепах. Останнім часто важко дістатися до берега, тому такі острівці підтримують популяцію, що скорочується.

“Спочатку ми спробували ґрунтовий пандус. Він показав себе непогано, але черепахам було важко повертатися з нього у воду. Ми виявили, що один з наших постачальників має такі фігури, і вони відмінно працюють. Черепахи їх люблять”, – пояснила Андреа Мур, очільниця департаменту парків та зон відпочинку Меси.

Деяким відвідувачам парку здається кумедним, що люди лякаються пластикових алігаторів в озері та плутають їх з реальними рептиліями. “Думаю, вони круті. На мою думку, їм слід додати ще фігури. Може, ще кілька крокодилів”, — сказала відвідувачка парку Доріс Гордж.

Очікується, що в найближчі кілька тижнів адміністрація міста Меса розбавить товариство алігаторів в озері двома пінопластовими бегемотами.

Як розповідало раніше BitukMedia, патрульні поліцейські із американського штату Флорида потрапили у курйозну ситуацію. Під час нічного огляду одного із пляжів Мексиканської затоки вони знайшли величезного алігатора. Однак тварина виявилася майстерно зробленою піщаною скульптурою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі