Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Потрапили в історію – чемпіонат із гольфу перервав жираф Валентин із подружкою

Важливо

Африканський жираф Валентин перервав жіночі змагання із гольфу Magical Kenya Ladies Open у кенійському закритому престижному клубі Віпінго-Рідж. Він з’явився разом зі своєю подружкою та ледь не зірвав виступ майбутньої чемпіонки – 19-річної Шенон Тан.

Про це повідомляє CNN.

Віпінго-Рідж дає можливість знімати вілли на березі Індійського океану. Розкішні будівлі оточує 10 км. кв. живописної природи та поле для гольфу із 18 лунками, придатне для чемпіонатів. А що найцікавіше, поруч знаходяться заповідні території, однак власники не обмежують тварин. Тож у гості для людей іноді заходять мавпи, зебри та антилопи. А іноді, як цього разу, жирафи.

Шенан стала професіональною гравчинею у гольф у січні цього року. Вона уже виграла чемпіонат у Сінгапурі, і була на фініші у Кенії, як раптом на поле вийшли два жирафи.

Як пізніше встановили місцеві, це був жираф Валентин та його пудруга. Самця назвали так, бо врятували його сиротою на День святого Валентина ще 2021-го.

Однак після того, як тварини пішли, Шенан змогла закінчити гру та таки стала чемпіонкою.

Як розповідало BitukMedia, cамотнього жирафа Беніто із зоопарку мексиканського міста Сьюдад-Хуарес під кордоном із США відправили у 40-годину подорож до нової домівки. Там не випадає сніг, натомість є троє таких же самотніх самиць.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі